Trekker vot?

NOORDBROEK – Na de succesvolle derde editie van Lekker Noordbroek ontbrak een van de geliefde tractoren van de Beereshoeve. Er werd gezocht, gebeld, gevraagd, zonder soelaas. Buurman Meinardi had niets gezien, weervrouw Harma Boer had niets vernomen. Een week later werd de hulp van artiest Erwin de Vries ingeroepen. Zijn antwoord kwam in de vorm van een heus opsporingslied: “Trekker Vot”. Na het plaatsen van dit lied op Facebook gebeurde er iets in de achterban van Lekker Noordbroek. Massaal werd de oproep gedeeld en de reacties waren hartverwarmend. Ongekend noaberschap.

Twee uur later draaide een auto de oprit van de Beereshoeve op en stapten er twee gemoedelijke jongedames uit. De kofferbak ging open en ja hoor, daar verscheen de vermiste John Deere. De dames hadden de trekker gespot en vonden het na acht dagen logeren de hoogste tijd om hem terug te brengen.

Aan het einde van het verhaal is de trekker terug, én hebben we er met zijn allen een heel leuk liedje aan overgehouden! Waarvoor dank aan Erwin de Vries.

Erwin de Vries – Trekker Vot