In De Media

Lekker Noordbroek was de media niet ontgaan. Hier een greep uit de diverse berichtgeving.

’t Bokkeblad: ’Lekker Noordbroek’ blijkt wederom succesformule

30 mei 2018

Het culinaire festival ’Lekker Noordbroek’ heeft zich in drie jaar tijd ontwikkeld tot een waar fenomeen. Vanuit alle windstreken kwamen dit weekend Bourgondiërs en gezelligheidsmensen te voet, te fiets of met de auto naar het terrein van Jos Beeres Wijnkoperij. Wie op deze stralende zondagmiddag zijn stalen ros of wagen wilde parkeren, moest zoeken naar een plekje.

Hele bericht: ‘t Bokkeblad ‘Lekker Noordbroek’

Menterwolde.info: ’Dit overtreft alles.

28 mei 2018

Dit overtreft alles. Het is nu een mix van bijkomen en afkicken. Het was briljant.” Wietze en Anouschka Snaak van Wijnkoperij Jos Beeres – De Beereshoeve in Noordbroek zijn super tevreden over het verloop van het derde gratis toegankelijk culinaire evenement en food truck festival Lekker Noordbroek. Goed voor zo’n 7.000 bezoekers. “Het was een groot succes. De mensen omarmen wat je ze aanreikt

Hele bericht: Menterwolde.info

MiddenGroninger: Derde editie Lekker Noordbroek

15 mei 2018

Noordbroek – Wie denkt in een zwart gat te vallen na Pasen, Hemelvaart en Pinksteren heeft het mis want als kers op de taart staat op 26 en
27 mei a.s. Lekker Noordbroek op de agenda. Het festival op de Beereshoeve met ‘food, drinks & more’ is in zijn korte bestaan al een geliefde attractie die duizenden mensen uit Stad en Ommeland naar het culinaire dorp Noordbroek lokt.
Hele Bericht: MiddenGroninger

Media berichten 2017

’t Bokkeblad: Lekker Noordbroek 2017

31 mei 2017

Zo’n vijfduizend bezoekers kwamen afgelopen zaterdag en zondag af op de tweede editie van Lekker Noordbroek. Dit waren er duizend meer dan in het afgelopen jaar. Tijdens het culinaire festival op het terrein van Jos Beeres Wijnkoperij konden de bezoekers zich tegoed doen aan de vele lekkere en bijzondere hapjes en drankjes. Er waren diverse foodtrucks aanwezig, er werden allerlei streekproducten aangeboden en er was live muziek. Uiteraard konden de bezoekers ook deelnemen aan een wijnproeverij.

MiddenGroninger: Prachtig weer, lekker eten en veel vertier

31 mei 2017

Afgelopen weekend was het goed toeven in Noordbroek bij de Beereshoeve. Heel veel mensen hebben een kijkje genomen op het foodtruck festival in Noordbroek.

Dagblad van het Noorden: De wereld aan eten en drinken bij Lekker Noordbroek

29 mei 2017

Wijnmakers uit Nieuw Zeeland, Italië en Frankrijk stonden zaterdag en zondag hun producten aan te prijzen tijdens de tweede editie van Lekker Noordbroek op het erf van de Beereshoeve. Dat deden ze goed, de meeste wijnen waren zondagmiddag uitverkocht. Organisator Wietze Snaak toonde zich opgetogen. De eerst editie werd bezocht door liefst 4000 mensen. Snaak had gistermiddag ongeveer 5000 bezoekers geteld.

Menterwolde.info: Super Lekker Noordbroek trekt liefst 5.000 bezoekers

29 mei 2017

“Wat een volk. En iedereen was zo relaxt. Ik ben hier heel blij mee. Er is niets gebeurd. De EHBO heeft geloof ik maar 6 pleisters geplakt”, zegt Wietze Snaak van Wijnkoperij Jos Beeres over het verloop van de tweede editie van het gratis toegankelijk culinaire evenement en food truck festival Lekker Noordbroek. Het evenement trok zaterdag en gisteren liefst 5.000 bezoekers, 1.000 meer dan vorig jaar.

RTV Noord: Expeditie Grunnen op Lekker Noorbroek

28 mei 2017

Zondag kwam Expeditie Grunnen met presentator Ronald Niemeijer een kijkje nemen op Lekker Noordbroek, klik op de video om het interview met Wietze Snaak te bekijken.

Dagblad van het Noorden: De wereld aan eten en drinken tijdens Lekker Noordbroek

.

27 mei 2017

Wijnmakers uit Nieuw Zeeland, Italie en Frankrijk staan zaterdag en zondag hun producten aan te prijzen tijdens de tweede editie van Lekker Noordbroek op het erf van de Beereshoeve.

Marketing Groningen: Lekker Noordbroek

17 mei 2017

Lekker Noordbroek is hét culinaire festival voor jong en oud met foodtrucks, streekproducten, muziek en veel meer. Na het succes van de eerste editie afgelopen jaar verandert op zaterdag 27 en zondag 28 mei het terrein van de Beereshoeve ook dit jaar in een culinair walhalla waar je heerlijk kunt genieten, ontdekken en beleven.

Weekblad MiddenGroninger: Food truck festival in culinair dorp

17 mei 2017

Na het onverwacht grote succes bij het debuut van vorig jaar -zo’n 4000 bezoekers- werd gelijk een datum geprikt voor het vervolg.

Bekijk hieronder het artikel.

De Regiokrant: Culinair festival zet Noordbroek op de kaart

17 mei 2017

Noordbroek maakt zich op voor de tweede editie van culinair festival Lekker Noordbroek. Na het onverwacht grote succes bij het debuut van vorig jaar, met zo’n 4000 bezoekers, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven.

Bekijk hieronder het artikel.

HS-krant: Tweede editie Lekker Noordbroek bij Beeres

16 mei 2017

Na het onverwacht grote succes bij het debuut van vorig jaar – zo’n 4000 bezoekers – werd gelijk een datum geprikt voor het vervolg. Op zaterdag 27 en zondag 28 mei om 11.00 uur barst de Beereshoeve aan de Zuiderstraat in Noordbroek weer culinair uit z’n voegen.

Menterwolde.info: Aandacht voor het dorp als culinaire hotspot

14 mei 2017

Het gratis toegankelijk culinaire evenement en food truck festival Lekker Noordbroek bij de Beereshoeve, van Wijnkoperij Jos Beeres, aan de Zuiderstraat in Noordbroek is zaterdag 27 en zondag 28 mei (11.00 – 22.00 uur). De eerste editie vorig jaar trok liefst zo’n 4.000 bezoekers. Organisator Wietze Snaak: “De sfeer zat er direct in vorig jaar, de mensen waren heel enthousiast en de opzet klopte als een bus.”

DvhN: Waar moet je zijn dit seizoen?

28 april 2017

27-28 mei: Lekker Noordbroek, Noordbroek

Foodtrucks, live cooking en een wijnproeverij. Het belooft een mooie zomer in Noordbroek te worden met het festival Lekker Noordbroek. Het foodfestival richt zich op streekproducten en wordt deze zomer voor de tweede keer gehouden op het terrein van Wijnkoperij Jos Beeres.

RTV Noord: Dit verwacht je in Frankrijk, niet in Noordbroek

29 mei 2016

Het culinaire festival ‘Lekker Noordbroek’ heeft dit weekend duizenden mensen op de been gebracht. De organisatie hoopt zondagavond de 4000ste bezoeker te verwelkomen.

‘Lekker Noordbroek’ biedt ruimte aan foodtrucks, eetkraampjes en een wijnproeverij. ‘In de steden zie je dit soort festivals al langer, ik wilde laten zien dat het ook in Noordbroek kan’, zegt organisator en inwoner van het dorp Wietze Snaak.